Vizitë në Bibliotekën e Kongresit në Uashington, takim me komunitetin shqiptar të SHBA-së.

Ditën e fundit të qëndrimit të Liderëve të LEN në Uashington e kaluan në Bibliotekën e Kongresit, ku përveç vizitës në hapësirat e një biblioteke madhështore – që është bërë një adresë gjithëbotërore e librit – kishin mundësi të takohen edhe me një pjesë të komunitetit shqiptar në kryeqendrën e SHBA-së.

Vizitat dhe takimet e tilla janë gjithnjë mbresëlënëse dhe shpresëdhënëse se, megjithatë, shqiptarët kanë potencial intelektual që mund të prodhojë dhe ofrojë më shumë për kombin.
E mëparshme Liderët e LEN takojnë profesorin Daniel Serwer.

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz