Na kontaktoni

Ne e vlerësojmë shumë që gjetët kohë për të kontaktuar. Ju lutemi plotësoni formularin dhe na kontaktoni.

Info

Boulevard Goce Delchev br.10, Shkup 1000 Maqedonia e Veriut

Dërgoni mesazhin tuaj

    Lëvizja Demokratike - #Lëviz