Liderët e LEN takojnë profesorin Daniel Serwer.

Një bashkëbisedim i këndshëm dhe jashtëzakonisht i frytshëm me profesorin Daniel Serwer nga Instituti për Politikë të Jashtme i cili përveç që është ndër ekspertët më të njohur amerikan për Ballkanin Perëndimor, ka dhënë një kontribut shumë të madh për demokratizimin dhe përparimin e shteteve në rajon.

 

E mëparshme Takim me Edward Joseph.

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz