Takim me Edward Joseph.

Takim me Edward Joseph nga Shkolla për Studime të Avancuara Ndërkombëtare nga Johns Hopkins University, një nga ekspertët më të shquar amerikan për Ballkanin dhe mik i madh i shqiptarëve.

Gjatë takimit u diskutua mbi sfidat dhe perspektivën e Maqedonisë së Veriut, por edhe të rajonit, për kujdesin që duhet treguar aktorët politik në hedhjen e hapave drejt një të ardhme më të sigurt për qytetarët tanë.
E mëparshme Liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim vazhduan me takimet intensive në kongresin amerikan.

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz