Takim me esnafë të çarshisë

Sot me nikoqirin Visarin dhe Esnafin e Çarshisë, bashkërisht me Arbenin, Bilallin, Afrimin e Bekimin, shëtitëm rrugëve të Çarshisë së vjetër të Shkupit. Takuam shumë mjeshtër e esnafë e folëm për histori e vlera pafund të këtij margaritari tonë të çmuar.

 

E mëparshme Koalicioni VLEN mirëpriti delegacionin e Komisionit Ad-hoc të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz