Koalicioni VLEN mirëpriti delegacionin e Komisionit Ad-hoc të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës

Sot në Shkup kryetarët e koalicionit VLEN, mirëpritën delegacionin e Komisionit Ad-hoc të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, të përbërë prej përfaqësuesve nga vende të ndryshme evropiane.
Në kuadër të misionit parazgjedhor, Komisioni u interesua për mbarëvajtjen e përgatitjeve për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoninë e Veriut.
Ne mbetemi maksimalisht të angazhuar për zgjedhje korrekte, të drejta dhe demokratike!
E mëparshme Intervistë për Kanal 5 – “Samo Vistina”

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz