Pranvera E NDRYSHIMIT po vjen!

Ardhjen e stinës së pranverës po e shënojmë së bashku me mbjelljen e disa fidaneve, simbolikë për ringjalljen e natyrës dhe gjelbërimit.
Ndryshe nga më parë, kjo pranverë po sjell NDRYSHIMIN e madh në skenën politike, frymën progresive te shqiptarët e cila VLEN për të ardhmen tonë të përbashkët.
E mëparshme Nga TETOVA po e fillojmë karvanin e FITORES SË MADHE, sepse NDRYSHIMI VLEN!

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz