Numri 1000 nënshkrime është plotësuar për një orë

Të nderuar,

Ju faleminderojmë shumë për seriozitetin e treguar dhe angazhimin e dhënë!

Numri 1000 nënshkrime është plotësuar për një orë, teksa edhe një numër i madh i përkrahësve vazhdon të regjistrohet gjithandej nëpër RMV.

Le të jetë ky një fillim i mbarë i rrugëtimit tonë politik!

Na priftë e mbara!

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz