NDRYSHIMI I MADH në zonën 5 zgjedhore fillon nga DOLLNENI!

Në një atmosferë fantastike, në fshatin Cërnilishtë, Komuna e Dollnenit, së bashku me shume bashkëmendimtarë e aktivistë, për koordinator të Lëvizjes Demokratike caktuam Abdulla Bajramoskin, ish-kryetarin e kësaj komune dhe njëherit themelues i BDI-së.
Dua të potencoj që përveç koordinatorit në nivel të degës, u etabluan edhe strukturat në të gjitha vendbanimet shqiptare në këtë komunë, strukturë kjo me shumë përvojë politike!
NDRYSHIMI PO VJEN!
E mëparshme Përfaqësueset e Koalicionit VLEN në Zyrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE në Prishtinë

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz