Mbledhja e rradhës e Këshillit Themelues të Lëvizjes Demokratike

Lëvizja Demokratike në Gostivar mbajti mbledhjen e Këshillit Themelues
Më datë 21.02.2024 në Gostivar Lëvizja Demokratike mbajti mbledhjen e Këshillit Themelues, ku mes tjerash u diskutua edhe mbi aktualitetin politik, rrjedhimisht edhe rreth përgaditjeve për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.
Në këtë mbledhje anëtarët e Këshillit Themelues unanimisht autorizuan kryetarin Izet Mexhiti që të zhvillojë bisedimet me partnerët e Koalicionit VLEN për përpilimin e listës së kandidatëve për deputetë.

       

E mëparshme Fjalimi i Izet Mexhitit nga Nënshkrimi i Deklaratës me Koalicionin VLEN

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz