Gratë në vendimmarrje, si cilësi e demokracisë

Forumi i Gruas i koalicionit VLEN organizoi Konferencë Rajonale me temë “Gratë në vendimmarrje, si cilësi e demokracisë”, në të cilën morën pjesë përfaqësuese nga të gjitha partitë e koalicionit VLEN si dhe nga Lëvizja Vetvendosje ishin Albulena Haxhiu, Ministre e Drejtësisë si dhe Kryetare e Forumit të Gruas së VV, Nazlie Bala, Rinie Zhitia, Nita Shehu dhe Ardita Saqipi nga Presheva.
Në këtë konferencë theks i veçant u vendos në diskutimin mbi Fuqizimin e gruas, Gruaja në politikë si dhe Rëndësia e zërit të gruas.
Në panel diskutimi morën pjesë kandidatet për deputete të VLEN, po ashtu përfaqësuese nga partive VLEN dhe VV.
Gruaja nuk është slogan i partive politike, zëri i gruas VLEN!
E mëparshme Kafe me kryekuvendarin e Kosovës, Glauk Konjufcën

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz