AI ËSHTË I GJALLË!

Sot, bashkërisht me Arbenin, Bilallin, Afrimin dhe Bekimin, me rastin e Epopesë së UÇK-së ishim në Prekaz, aty ku mishërohen dhimbja dhe krenaria jonë më e madhe kombëtare.
Familja Jashari është shembulli më i mirë në botë që me vepra ka treguar se si duhet atdheu!
Në shkollën fillore të Prekazit që mban emrin e heroit kombëtar Azem Bejta, në mënyrë simbolike dhuruam një sasi të konsiderueshme librash.
Lavdi e përjetshme të gjithë heronjve, dëshmorëve dhe të rënëve për liri, sakrifica e familjes Jashari do të përmendet përgjithmonë!
Faleminderit nga zemra!
E mëparshme NDRYSHIMI PO VJEN!

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz