16 Vjet Pavarësi e Republikës së Kosovës

16 vjet Pavarësi e Republikës së Kosovës e shënuam këtë përvjetor të çmuar në pritjen e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës dhe ambasadori i saj, Florian Qehaja.
Kosova është krenaria e gjithë shqiptarëve ngado që janë, ndërsa këto 16 vite ajo padyshim u shndërrua në shtet model i implementimit të demokracisë.
KOSOVË të qofshim falë!
E mëparshme NE DO TË SJELLIM NDRYSHIMIN NË QEVERISJE DHE JO VETËM NDËRRIMIN E PUSHTETARËVE TË KORRUPTUAR!

Connect With Us

Lëvizja Demokratike - #Lëviz